HTML

Bécsi Szelet

Egy szelet bécs!

Archívum

2010.05.04. 15:37 SzSMac

Első bejelentkezés

 

 

Üdvözlök mindenkit!

 
      Nos biztos sokakban felmerül a kérdés először egy idegen oldalt egy idegen blogot látogatva hogy, miért is jött létre? Mi célból veszi valaki a fáradságot és öl tömérdek órát az irkálásba, jó esetben az utánajárásba hogy a posztjait, bejegyzéseit némi tartalommal tudja megtölteni? Én úgy gondolom, hogy ez minden site-nál eltérő, az oldal témája határozza meg. Én például acélból terveztem egy, ilyen a címből könnyen kikövetkeztethető Bécs tematikájú blog létrehozását, mivel szeretnék egy olyan közösséget létrehozni az internet adta lehetőségeket felhasználva, ami tudja segíteni a benne munkálkodó tagokat az előrejutásban még akkor is ha a hazánktól egy távolabb eső országban, városban kell helytállnunk!
 
De előtte egy kis háttértörténet:
       Történt egyszer hogy két fiatal magyar, a romantikusabb műfajok kedvelőinek mondjuk egy fiú és egy lány, elhatározta hogy a könnyebb boldogulás érdekében egy közel eső ország, csöppet sem annyira távol eső városába, Bécsbe költözik!  Bécs városáról sokat halottak sok szép emléket őriztek elmesélésekből, és internet-országban való kalandozásaik során is megannyi információt szereztek erről a helyről! Nos ez a fiatal pár egy nagyon rögös utat kellet ám bejárjon hogy a megfelelő információkra rátaláljon hisz internetországban már évek óta senki nem tudott semmit erről a közeli, és mégis idegen helyről. Csekély idegennyelv tudásukat felhasználva jártak keltek az oldalak és fórumok kusza erdejében míg a megfelelő oldalakat meglelték! Azon tanakodtak hogy vajon az anyanyelvükön miért is nincs egy oldal ahol mindenről pontos és kimerítő információkat kaphatnak, például hogy honnan lehet házat, lakás találni, vagy csak szállást az otthontalan vándornak. Honnan tudnak munka után nézni, vagy hogy a napsütötte vasárnap délutánokon miféle szórakozásban tudják a munkával telt hétköznapokat kiheverni? Ezen tanakodásuk közepette arra jutottak hogy a fáradságos keresgélés hozta eredményeket megosztják honfitársaikkal hogy nekik többé ne keljen az osztrák város kesze kusza bürokráciájában olyan nehezen utat találni, és hogy megkönnyítsék azok számára az utat akik, egy jobb élet egy érdekesebb hivatás vagy csak az élménytárak gazdagítása motivál erre a rögös és információ-gazdag utazásra!
 
Szóval várom szerkeztők jelentkezését, Bécsből és Bécsen kívülről is, akik szívesen posztolnának érdekességeket híreket egy ilyen irányzatú oldalra!
 
Dolgos hetet mindenkinek a legközelebbi írásomig!
 
Sebastian

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: első bécs költöz


A bejegyzés trackback címe:

https://bszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr451974137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása