HTML

Bécsi Szelet

Egy szelet bécs!

Archívum

2010.06.06. 14:23 SzSMac

Magyar Business találkozó Bécsben

Bonjour,

 
Ismét netközelben vagyok végre, szóval arra jutottam hogy bár építőleg talán kevésbé hat amiről írni szándékozom, mint az eddigi posztok, viszont szerintem fontos része lehet egy Bécsben élő magyarnak a könyebb beilleszkedésben és például munkakapcsolatok kiépítésében. Amiről pedig itt szó van az nem más minthogy az elmúlt héten egy a Facebook-on fellelt és egy ismerősöm által ajánlott magyar közösség legújabb
összejövetelén vehettem részt!
 
A csoport zártkörű olyan tekintetben, hogy előzetes jelentkezésell lehet résztvenni a találkozón, viszont ezen szabály betartása mellett mindenkit szivesen látnak. Az est "háziasszonya" Dr. Újvárosi Veronika (www.kloetzl.net)
 volt többedszerre akinek álhatatos munkályáért csak köszönetet lehet mondani. A esemény nyomon követhető a facebook-on, mint azt már mondottam volt, és a szervező-kisasszony elmondása szerint általában 2-3 havonta kerül megrendezésre egyeztetett időpont szerint. 
 
Az összejövetel a Restaurant Salzburg-ban lett megszervezve, a 6. kerületben pár lépésre a Naschmarkt-tól. A társaságban mindenféle foglalkoztatású ember megfordult, és a korosztályok tekintetében  a 14 évestől egészen az idősebbekig felvonultató paletta volt jellemző. Szóval aki Bécsben él és egy pohár bor vagy egy jó vacsora kíséretében szeretne kellemes társalgást folytatni, esetlegesen névjegykártyát cserélni egy ügyvéddel, jazz-énekessel, orvossal, fodrásszal, gyógymasszőrrel, vagy épp egy csöppet sem hivalkodó humorú és választékos modorú blogíróval az kövesse nyomon az eseményeket, és ne legyen rest a legközelebbi alkalommal mihamarabb jelezni érkezését.
 
Sebastian
 
U.I.: A szervező nem kér semmit fáradságos munkályáért cserébe, csupán annyit hogy a becsületét senki se csorbítsa azzal hogy esetlegesen számlát hagy hátra távozása után, így magától értetődően mindenki maga fizeti a fogyasztását. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bszelet.blog.hu/api/trackback/id/tr542060492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása